Kenan DEMİREL - Okul Müdürü

Kenan DEMİREL - Okul Müdürü

   1969 yılında Emirdağ’da doğdu.İlk ve orta öğrenimini Mahmudiye’de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kırşehir Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1989 yılında mezun oldu.

   1991-1994’te Diyarbakır, 1994-2000 arası Sakarya’da çalıştı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Lisans Tamamlama Programı Türkçe Bölümünü bitirdikten sonra Eskişehir’e atanarak farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan DEMİREL, Barbaros İlkokulundaki görev süresinin dolmasının ardından 01.08.2023 te okulumuzdaki görevine başlamıştır.

   ESOGÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü “Eğitim Yönetimi, Teftişi, planlaması ve Ekonomisi” dalında tezsiz yüksek lisans öğrenimimi 2015 tarihinde tamamlayan DEMİREL hakkında; aynı üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından 2009 da “Kenan DEMİREL’in Hayatı ve Eserleri”2013’ de “Şair Kenan Demirel’in Sanatı, Edebi Kişiliği Ve Şiirleri” başlıklı bitirme tezleri hazırlandı.

   Basılmış kitap ve bildirgeler ile hazırlanmasında büyük emekleri olan dergilervardır. Yerel ve ulusal dergi ve gazetelerde şiirleri yayınlanmış, bazı antolojilerde yer alan müdürümüz 2017’den itibaren Eskişehir Şairler Derneği’nin (EŞAD) Başkanlığıgörevini sürdüren DEMİREL halen İLESAM üyesidir.

   Evli ve dört çocuk babasıdır.